BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
POZZZ NESTO OD BAJAGA I INSTRUKTORI PUSTITE ME DRUZE HVALA I SVE NAJBOLJE POZZZZ IPCE AHMEDOVSKI ILI NESTO OD CRVENE JABUKE DIRLIJA... Može jedan srdačan pozdrav mojoj ženi uz pjesmu “Sve si mi zabranila?” Napravi koji hljeb samo nemoj da ti izgori. Jesi li isključio vodu iza kuće da ti ne kapa čitavu noć? Može jedna pjesma da Nermin zaigra kolo? Nermine prijavi se na nikad nije kasno Elina ajde pristavi punjenje paprike, dosta graha Pjesma za našeg Nermina učini bar jedan pogrešan korak.... Elzina za predsjednika USA i šire

Šestog dana 45. Mostarskog teatarskog festivala na repertoaru predstava “Crni kos”

Na Memorijalnoj sceni 2532 Mostarskog teatra mladih večeras će s početkom u 20:30 sati biti izvedena deveti put predstava "Crni kos" po tekstu Davida Harrovera.

Predstavu su režirali Sarah Sarić i Damir Čobo koji i igraju u predstavi. Pored njih igra i Sarah Tiro. Ova motivna predstava koja otvoreno progovara o jednoj o tabu tema naše svakodnevice.

“Ovo je predstava koja se ne smije propustiti. Zašto? Ukratko: Osjećajno. Jako. Brutalno. Napeto. Prošlost je teško zaboraviti, jer te ona kad tad i sustigne. Priča počinje naivnošću jedne djevojčice. Osobe koje bi tu istu lakovjernost i radoznalost iskoristile, nalaze se svugdje oko nas. U školi, u porodici, na internetu, na ulici… Koliko opasni mogu biti, a koliko neprimjetni? Saznajmo zajedno”, pozvali su iz Mostarskog teatra mladih.

U okviru Online programa danas se predstavlja Teleport teatar Novi Sad koji je predstavu uradio u koprodukciji sa Akademijom umetnosti Novi Sad. Po tekstovima Uroša Mladnenovića, Minje Bogavac i Marka Šelića nastala je predstava “Stvar izbora: Zašto slušam Marčela“ koja je autorski projekat Uroša Mladenovića.

Najnovije Vijesti