BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
SRETAN DAN DRZAVNOSTI NASOJ BiH UZ IPCE AHMEDOVSKI HVALA I SVE NAJBOLJE sretno na testu iz latinskog jezika naredne sedmice! fortuna audaces iuvat!!! Bistrik, where magic happens sweet home bistrik Pozdrav za Emiru, Eminu, Emu, Belmu, Zehru, Gaziju, Tarika, Alija i………Miu. POZDRAV I SVE NAJBOLJE UZ IPCE AHMEDOVSKI ILI FAZLA RODJEN PORED DRINE HVALA CESTITKE NASOJ LANI NA OSVOJENOJ MEDALJI UZ IPCE AHMEDOVSKI VESELOOO POZZZZZ Poz za mog babo Mustafa koji danas ima rođendan kako moze pjesma od adnan zenunovic ah moj Musto veliki pozdrav za bujrum tv POZZZZZ HVALA ZA IPCE AHMEDOVSKI SAMO NEMA TON POZDRAV Veliki pozdrav za Seniju i Abdiju

Šestog dana 45. Mostarskog teatarskog festivala na repertoaru predstava “Crni kos”

Na Memorijalnoj sceni 2532 Mostarskog teatra mladih večeras će s početkom u 20:30 sati biti izvedena deveti put predstava "Crni kos" po tekstu Davida Harrovera.

Predstavu su režirali Sarah Sarić i Damir Čobo koji i igraju u predstavi. Pored njih igra i Sarah Tiro. Ova motivna predstava koja otvoreno progovara o jednoj o tabu tema naše svakodnevice.

“Ovo je predstava koja se ne smije propustiti. Zašto? Ukratko: Osjećajno. Jako. Brutalno. Napeto. Prošlost je teško zaboraviti, jer te ona kad tad i sustigne. Priča počinje naivnošću jedne djevojčice. Osobe koje bi tu istu lakovjernost i radoznalost iskoristile, nalaze se svugdje oko nas. U školi, u porodici, na internetu, na ulici… Koliko opasni mogu biti, a koliko neprimjetni? Saznajmo zajedno”, pozvali su iz Mostarskog teatra mladih.

U okviru Online programa danas se predstavlja Teleport teatar Novi Sad koji je predstavu uradio u koprodukciji sa Akademijom umetnosti Novi Sad. Po tekstovima Uroša Mladnenovića, Minje Bogavac i Marka Šelića nastala je predstava “Stvar izbora: Zašto slušam Marčela“ koja je autorski projekat Uroša Mladenovića.

Najnovije Vijesti