BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
POZZZ NESTO OD BAJAGA I INSTRUKTORI PUSTITE ME DRUZE HVALA I SVE NAJBOLJE POZZZZ IPCE AHMEDOVSKI ILI NESTO OD CRVENE JABUKE DIRLIJA... Može jedan srdačan pozdrav mojoj ženi uz pjesmu “Sve si mi zabranila?” Napravi koji hljeb samo nemoj da ti izgori. Jesi li isključio vodu iza kuće da ti ne kapa čitavu noć? Može jedna pjesma da Nermin zaigra kolo? Nermine prijavi se na nikad nije kasno Elina ajde pristavi punjenje paprike, dosta graha Pjesma za našeg Nermina učini bar jedan pogrešan korak.... Elzina za predsjednika USA i šire

Novi Cineplexx Plaza kino u Mostaru otvara se u petak, pogledajte kako izgleda

Novi multipleks Cineplexx Plaza Mostar otvara se u petak 4. septembra. Posjetitelje ovog kina očekuje gledanje filmskih hitova uz najnoviju tehnologiju u potpuno novim kino salama.

U petak s radom počinju dvije, od ukupno četiri kino sale koliko će ih imati Cineplexx Plaza Mostar.

Kako saznajemo, u ovim salama u petak u dva termina prikazivat će se četiri filma: film čija je svjetska premijera otvorila ovogodišnji Sarajevo Film Festival “Koncentriši se, baba” Pjera Žalice, “Otok Fantazija” (Fantasy Island) Jeffa Wadlowa, Will Smith i Martin Lawrence publiku očekuju u novom nastavku filma “Zločesti dečki, zauvijek”, a na repertoaru je i film “Bloodshot” (David S. F. Wilson) sa Vin Dieselom u glavnoj ulozi, snimljen prema istoimenom bestseler stripu, od producenata Brzih i žestokih.

Sljedeće sedmice u Cineplexx Plazi otvaraju se i ostale dvije sale, sa programom iznenađenja.

Broj posjetitelja je ograničen, a sve projekcije kao i broj posjetitelja, bit će u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama.

Novi multipleks se nalazi u tržnom centru Plaza na Bišću polju, koji također u petak otvara vrata za prve posjetitelje. Ovaj shopping centar napravljen je po konceptu retail parka koji podrazumijeva da svaka trgovina ima zaseban ulaz, sa najvećim trgom u Mostaru i prostire se na površini od 14.000 m2.

Najnovije Vijesti