BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
FB - Pozdrav za moju hanumu Amelindu i za moju Hanifu FB - Sretan rodzenda Almedine puno zdravlja i veselja tvoi Faris i Muhamed pjesma kud se zuris hej zivote POZZZZZ IPCE AHMEDOVSKI POZZZZ SRETAN RODJENDAN SVE NAJBOLJE NASOJ CERKI SEJLI DA BUDE ZIVA I ZDRAVA PUNO GODINA DIVLJE JAGODE SEJLA HVALA I SVE NAJBOLJE FB - veliki pozdrav može od kemala burma FB - Selam, može li Kemal Malovcic za brata naila FB - Moze li isko jakupovic Ili od mehe hrstica ,bio sam ti momak prvi veliki selam za dijadporu FB - Pozz za raju iz Sarajeva može li muzička od Almein Cerić očeve riječi FB - Pozdrav za moju hanumu Amelindu i za moju Hanifu Sretan Rodjendan mome momku od Elvise uz Ipce Ahmedovski

Novi Cineplexx Plaza kino u Mostaru otvara se u petak, pogledajte kako izgleda

Novi multipleks Cineplexx Plaza Mostar otvara se u petak 4. septembra. Posjetitelje ovog kina očekuje gledanje filmskih hitova uz najnoviju tehnologiju u potpuno novim kino salama.

U petak s radom počinju dvije, od ukupno četiri kino sale koliko će ih imati Cineplexx Plaza Mostar.

Kako saznajemo, u ovim salama u petak u dva termina prikazivat će se četiri filma: film čija je svjetska premijera otvorila ovogodišnji Sarajevo Film Festival “Koncentriši se, baba” Pjera Žalice, “Otok Fantazija” (Fantasy Island) Jeffa Wadlowa, Will Smith i Martin Lawrence publiku očekuju u novom nastavku filma “Zločesti dečki, zauvijek”, a na repertoaru je i film “Bloodshot” (David S. F. Wilson) sa Vin Dieselom u glavnoj ulozi, snimljen prema istoimenom bestseler stripu, od producenata Brzih i žestokih.

Sljedeće sedmice u Cineplexx Plazi otvaraju se i ostale dvije sale, sa programom iznenađenja.

Broj posjetitelja je ograničen, a sve projekcije kao i broj posjetitelja, bit će u skladu sa svim važećim epidemiološkim mjerama.

Novi multipleks se nalazi u tržnom centru Plaza na Bišću polju, koji također u petak otvara vrata za prve posjetitelje. Ovaj shopping centar napravljen je po konceptu retail parka koji podrazumijeva da svaka trgovina ima zaseban ulaz, sa najvećim trgom u Mostaru i prostire se na površini od 14.000 m2.

Najnovije Vijesti