BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala FB - Puno pozdrava za Sulju vatrogasca i Hodjiju njegovateljicu

Jean-Claude Van Damme pokazao zavidne mišiće u spotu koji je režirala njegova kćerka

Francuski plesni dvojac AaRON 18. septembra objavit će novi album "Anatomy Of Light". Prvi singl s novog albuma zove se "Ultrarêve", a u spotu glavnu ulogu ima poznata akcijska zvijezda Jean-Claude Van Damme.

To ne treba čuditi s obzirom da je videospot režirala njegova kćerka Bianca. Osim toga, ovi Francuzi su već koristili poznate glumce u svojim spotovima pa je tako prije pet godina u njihovom spotu za pjesmu “Blouson Noir” glumio John Malkovich, piše Man's Health.

Prema riječima Simona Bureta i Oliviera Coursiera iz dvojca AaRON, Van Damme ih je kontaktirao jer mu je trebala muzika za njegov novi film. Malo po malo, kroz razgovor, oni su mu rekli da su završili snimanje novog albuma, što je Van Dammea zainteresovalo.

“Jean-Claude nas je nazvao i rekao koliko mu ova pjesma znači. Predložio nam je da njegova kćerka Bianca režira videospot koji bi bio snimljen u Los Angelesu. Tako je san postao stvarnost”, navedeno je u službenoj izjavi dvojca AaRON.

Nije samo Bianca Van Damme učestvovala u snimanju spota, tu je bio i njegov sin Kris Van Damme kao kamerman.

Najnovije Vijesti