BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
POZZZZ IPCE AHMEDOVSKI HVALAAA Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala

Tony Cetinski: Muzika nije hobi, vlast treba da nam plati bar pola koncerta

Nakon što su mnogi muzičari u Republici Hrvatskoj progovorili o krizi na hrvatskom muzičkoj sceni, prouzorkovanoj pandemijom kororonavirusa, oglasio se i Tony Centinski koji je kazao kako država treba da se pobrine za prava estradnih umjetnika.

Na svom Facebook profilu napisao je i kako su ga mnoga udruženja i skupine molile da se bori za prava muzičke industrije no da on na to nije pristao.

“Država ako želi vidjeti problem umjetnika i umjetnosti bi trebala narediti lokalnoj vlasti da se pa makar i u pola cijene plate koncerti omiljenih vam izvođača i pokazati svima kakvi su na djelu oko organizacija koncerata po preporukama režimskih epidemiologa”, napisao je Tony Cetinski.NISAM JA MATIJA GUBECMolim razne udruge ili skupine ljudi koji me sada mole da se borim za prava glazbene industrije…Posted by Tony Cetinski on Saturday, August 1, 2020

Dodao je da je mišljanja da se Hrvatska bori s puno većim problemima od problema svih muzičara, te da je borba njegovih kolega otišla u krivom smjeru.

“Na početku ove COVID krize jasno sam govorio da se treba okrenuti nekim alternativnim riješenjima jer muzička industrija neće još dugo biti ono što je bila. Uz parolu ‘Ko pjeva zlo ne misli, a ko misli nije mu do pjevanja’ sam i ranije u postovima jasno isticao svoje mišljenje koje vam je sada kao važno da ističem ali očito tada niko nije imao sluha jer su se svi nadali da ovo neće tako dugo trajati”, napisao je.

Na kraju je apelirao na svoje kolege da se osvrnu oko sebe i da cijene jedni druge, a vladi je poslao pozdrave i poručio im da muzika nije hobi.

Najnovije Vijesti