BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pomolimo se allahu da nadju ovo malo dijete iz Bora ajde samireeeee grije se piva ozdravio babo samo nek je vjeselooooooo sve najbolje dajdzi Samiru i njegovoj fameliji od Jova Salihodzica svaka cast za pjesme dobro nam dosli dragi gosti! bujrum uz ove lijepe pjesme U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspjeh. Sretan rođendan jarane.. pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :))))

Ovogodišnje izdanje Mediteran Film Festivala bit će održano u online formatu

Ovogodišnji, 21. Mediteran Film Festival (MFF), bit će održan od 19. do 22. augusta u Širokom Brijegu u online izdanju. U ovoj specifičnoj godini, kada je globalna pandemija paralizirala društveni život, organizatori su odlučili MFF prebaciti na digitalne platforme.

“Ovu odluku nije bilo lako donijeti, pogotovo zato što se Mediteran Film Festival puna dva desetljeća profilirao kao ležeran, šaren, prijateljski festival, koji je izazvao zanimanje publike i daleko izvan granica naše zemlje. No svjesni da u ovoj situaciji iznad svega moramo biti odgovorni i strpljivi, da se moramo brinuti za sigurnost zajednice, odlučili smo filmove s platna prenijeti u vaše domove – svi filmovi ćebiti prikazani putem digitalne platforme na službenoj festivalskoj stranici.

Iako je ovogodišnji MFF stjecajem okolnosti lišen festivalskog druženja i čarolije, organizatori će se pobrinuti da virtualni posjetitelji ipak ne budu zakinuti za kvalitetan filmski sadržaj. Uz filmove iz konkurencije, gledajte i filmove iz programa “U fokusu”, ali i najbolja domaća filmska ostvarenja.

U službenom programu ovogodišnjeg MFF-a natječe se dvadeset dokumentarnih filmova – deset dugometražnih i deset kratkih dokumentarca.

Sjajna filmska ostvarenja izabrao je selektor festivala Zdravko Mustać. Dok su mnoga od njih već pobrala nagrade na velikim filmskim festivalima, neki će na MFF-u imati svjetsku premijeru.

Dva tročlana međunarodna žirija odlučivat će o nagradama za najbolji dugi dokumentarac na Mediteranu, Grand Prix festivala čiji je pokrovitelj HT Eronet, te Best Short za najbolji kratki film čiji je pokrovitelj Podravka.

Više informacija o 21. izdanju MFF-a potražite na službenoj web stranici festivala.

Najnovije Vijesti