BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pomolimo se allahu da nadju ovo malo dijete iz Bora ajde samireeeee grije se piva ozdravio babo samo nek je vjeselooooooo sve najbolje dajdzi Samiru i njegovoj fameliji od Jova Salihodzica svaka cast za pjesme dobro nam dosli dragi gosti! bujrum uz ove lijepe pjesme U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspjeh. Sretan rođendan jarane.. pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :))))

“Ljeto u Neumu”: I ove sedmice vas očekuju nastupi sjajnih muzičara

Manifestacija "Ljeto u Neumu“, koja se u sklopu kompleksa Hotela Sunce Neum održava sve do 1. oktobra 2020. godine, iz sedmice u sedmicu donosi sve više sadržaja za sve generacije posjetiteljima jedinog bh. grada na obali Jadranskog mora.

Od nedjelje do četvrtka od 21 sat u Somersby Sun Baru na terasi Hotela Sunce nastupaju duo Emina i Beća, dok su petkom i subotom u istom prostoru na programu nastupi popularnih klupskih bendova.

Proteklog vikenda publiku u Somersby Sun Baru zabavljali su Lana & Trio, dok u petak 7. i subotu 8. augusta gostuje odlični Nešad Selman.

Podsjećanja radi, manifestacija “Ljeto u Neumu” plod je suradnje firme SDC iz Sarajeva i Hotela Sunce Neum, a proizašla je iz inicijative “Odmori u BiH“.

Inicijativa “Odmori u BiH“ ima za cilj motivirati građane BiH, bh. dijasporu i turiste iz regije da u što većem broju odmor ili barem dio odmora ove godine provedu u BiH.

Pored uspostavljanja marketing kanala bh. turizma na adresi ***odmoriubih*** i promotivnih aktivnosti koje imaju za cilj prezentirati bogatstvo ponude bosansko-hercegovačkih turističkih destinacija, u sklopu Inicijative se radi i na upotpunjavanju ponude određenih turističkih destinacija u BiH.

Najnovije Vijesti