BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
POZZZZ IPCE AHMEDOVSKI HVALAAA Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala

Justin Timberlake se izvinio Janet Jackson i Britney Spears zbog grešaka iz prošlosti

Pop zvijezda Justin Timberlake u petak se javno izvinio svojoj bivšoj djevojci Britney Spears i pjevačici Janet Jackson, rekavši im da je u prošlosti zakazao.

Timberlake se oglasio na svom Instagram nalogu nakon kritika ove sedmice na društvenim medijima zbog intervjua koje je dao prije nekih 20 godina o svom seksualnom životu sa Spears kada su oboje bili na vrhuncu karijere.

Reakcija je uslijedila nakon emitiranja TV dokumentarca o usponu i padu Spears, uključujući kako je bila osramoćena u medijima kada je njihova veza prestala 2002. godine.

Timberlakea već godinama progone optužbe da nije preuzeo dovoljno odgovornost za zloglasni “kvar na garderobi” tokom poluvremena Super Bowla 2004. godine kada je na sceni obnažio grudi Janet Jackson.

“Konkretno se želim izviniti Britney Spears i Janet Jackson, objema pojedinačno, jer brinem i poštujem ove žene i znam da nisam uspio”, napisao je Timberlake na Instagramu.

Timberlake, koji je sada oženjen glumicom Jessicom Biel, rekao je da mu je žao što ovo nije uradio ranije.

“Razumijem da sam u ovim trenucima i u mnogim drugima zatajio i imao koristi od sistema koji odobrava mizoginiju i rasizam”, rekao je Timberlake.

Timberlake i Spears bili su u vezi otprilike tri godine prije nego što su se naglo rastali 2002. godine. Spears je u medijima ispitivana o njezinu djevičanstvu, dok je Timberlake rekao da je spavao s njom, a zatim napisao pjesmu “Cry Me a River” u kojoj je implicirao da je on prevaren u toj vezi.

Najnovije Vijesti