BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :)))) Traže se sve moguće informacije o Muji Masli, sve informacije javiti Izeti Galić! Sretan rođendan dedi i babi Mustafi od unuka Tije i Tibora i kćerke Amele. Ugodan iftar i postiftarska kahva porodicama Bašić i Hodžić ♥️ selam za ginu bisevac i avdiju salihodzic od samire! bujrum kod nas Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu ramazan mubarek svim muslimanima! sellam raja

Film “Mulan” od 4. septembra premijerno na Disney Plus po cijeni od 30 dolara

Premijera filma "Mulan", koja je do sada tri puta odgođena usljed pandemije koronavirusa, konačno je zakazana za 4. septembar. Dugoočekivani film bit će objavljen na servisu Disney Plus, a njegova projekcija koštat će 29,99 dolara.

Međutim, mnogi korisnici Disneyja Plus, koji već plaćaju pretplatu od 6,99 dolara, iznenadili su se da će morati plaćati dodatnih 30 dolara za prikazivanje filma. Ipak, pandemija je učinila svoje.

Rukovodioci Disneyja kazali su da su morali spremiti novi plan za premijeru “Mulan” s obzirom na to da se toliko dugo čeka na filmsku adaptaciju poznate animirane priče o kineskoj ratnici, prenosi Verge.

Ipak, u zemljama gdje Disney Plus nije dostupan, a gdje su kina počela raditi, “Mulan” će također 4. septembra biti premijerno prikazan.

Podsjetimo da je još prošlog mjeseca Disney odgodio “Mulan” na neodređeno vrijeme, i to po treći put. Prvobitno je film trebao biti predstavljen 27. marta ove godine.

Dva druga Disneyjeva predstojeća filma “New Mutants” i “Black Widow” zadržali su dosadašnje datume premijere, 28. august i 6. novembar. Ipak, nije sigurno da će se zadržati ovi datumi zbog trenutne krize.

Najnovije Vijesti