BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
SRETAN RODJENDAN SEJLI ZELI EKIPA LEAFY, MARKNER, ANDREA,NOVIE,BRANDON,CHELSEA, ALEX ...WE LOVE YOU SO MUCH..CHEERS.. Selam Bujrum ako moze za nas nostalgically zeljan sam Bosne od Saban Saulic hvala I sve najbolje POZDRAV I SRETNO POLOZEN VOZACKI CERKI SEJLI AKO MOZE IPCE AHMEDOVSKI HVALA I SVE NAJBOLJE Pozdrav za raju Dobrinja. Sejdu Sikalo I Enisu. Zoka Canada 🇨🇦 Za Jarana Dzemila Salihagica kuma Pozdrav Zoka Canada 🇨🇦 Za taxi Rahul zeljeznicka stamina Sarajevo Pozdrav Zoka Canada 🇨🇦 BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIMA KOJI SLAVE RAMAZAN SERIF MUBAREK SVIMA KOJI POSTE pozdrav bujrum tv ako moze od kemal malovcic cardak hvala Sellam ekipi Bujrum tv, srecan 28.rodjendan Ninu i sve najbolje u zivotu zeli dtustvo Stojan, Enes i Mico. Ako moze za nas Marinko Rokvic Zanela me svetla velikoga grada.

Film “Mulan” od 4. septembra premijerno na Disney Plus po cijeni od 30 dolara

Premijera filma "Mulan", koja je do sada tri puta odgođena usljed pandemije koronavirusa, konačno je zakazana za 4. septembar. Dugoočekivani film bit će objavljen na servisu Disney Plus, a njegova projekcija koštat će 29,99 dolara.

Međutim, mnogi korisnici Disneyja Plus, koji već plaćaju pretplatu od 6,99 dolara, iznenadili su se da će morati plaćati dodatnih 30 dolara za prikazivanje filma. Ipak, pandemija je učinila svoje.

Rukovodioci Disneyja kazali su da su morali spremiti novi plan za premijeru “Mulan” s obzirom na to da se toliko dugo čeka na filmsku adaptaciju poznate animirane priče o kineskoj ratnici, prenosi Verge.

Ipak, u zemljama gdje Disney Plus nije dostupan, a gdje su kina počela raditi, “Mulan” će također 4. septembra biti premijerno prikazan.

Podsjetimo da je još prošlog mjeseca Disney odgodio “Mulan” na neodređeno vrijeme, i to po treći put. Prvobitno je film trebao biti predstavljen 27. marta ove godine.

Dva druga Disneyjeva predstojeća filma “New Mutants” i “Black Widow” zadržali su dosadašnje datume premijere, 28. august i 6. novembar. Ipak, nije sigurno da će se zadržati ovi datumi zbog trenutne krize.

Najnovije Vijesti