BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
FB - Pozdrav za moju hanumu Amelindu i za moju Hanifu FB - Sretan rodzenda Almedine puno zdravlja i veselja tvoi Faris i Muhamed pjesma kud se zuris hej zivote POZZZZZ IPCE AHMEDOVSKI POZZZZ SRETAN RODJENDAN SVE NAJBOLJE NASOJ CERKI SEJLI DA BUDE ZIVA I ZDRAVA PUNO GODINA DIVLJE JAGODE SEJLA HVALA I SVE NAJBOLJE FB - veliki pozdrav može od kemala burma FB - Selam, može li Kemal Malovcic za brata naila FB - Moze li isko jakupovic Ili od mehe hrstica ,bio sam ti momak prvi veliki selam za dijadporu FB - Pozz za raju iz Sarajeva može li muzička od Almein Cerić očeve riječi FB - Pozdrav za moju hanumu Amelindu i za moju Hanifu Sretan Rodjendan mome momku od Elvise uz Ipce Ahmedovski

Film “Mulan” od 4. septembra premijerno na Disney Plus po cijeni od 30 dolara

Premijera filma "Mulan", koja je do sada tri puta odgođena usljed pandemije koronavirusa, konačno je zakazana za 4. septembar. Dugoočekivani film bit će objavljen na servisu Disney Plus, a njegova projekcija koštat će 29,99 dolara.

Međutim, mnogi korisnici Disneyja Plus, koji već plaćaju pretplatu od 6,99 dolara, iznenadili su se da će morati plaćati dodatnih 30 dolara za prikazivanje filma. Ipak, pandemija je učinila svoje.

Rukovodioci Disneyja kazali su da su morali spremiti novi plan za premijeru “Mulan” s obzirom na to da se toliko dugo čeka na filmsku adaptaciju poznate animirane priče o kineskoj ratnici, prenosi Verge.

Ipak, u zemljama gdje Disney Plus nije dostupan, a gdje su kina počela raditi, “Mulan” će također 4. septembra biti premijerno prikazan.

Podsjetimo da je još prošlog mjeseca Disney odgodio “Mulan” na neodređeno vrijeme, i to po treći put. Prvobitno je film trebao biti predstavljen 27. marta ove godine.

Dva druga Disneyjeva predstojeća filma “New Mutants” i “Black Widow” zadržali su dosadašnje datume premijere, 28. august i 6. novembar. Ipak, nije sigurno da će se zadržati ovi datumi zbog trenutne krize.

Najnovije Vijesti