BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
SRETAN DAN DRZAVNOSTI NASOJ BiH UZ IPCE AHMEDOVSKI HVALA I SVE NAJBOLJE sretno na testu iz latinskog jezika naredne sedmice! fortuna audaces iuvat!!! Bistrik, where magic happens sweet home bistrik Pozdrav za Emiru, Eminu, Emu, Belmu, Zehru, Gaziju, Tarika, Alija i………Miu. POZDRAV I SVE NAJBOLJE UZ IPCE AHMEDOVSKI ILI FAZLA RODJEN PORED DRINE HVALA CESTITKE NASOJ LANI NA OSVOJENOJ MEDALJI UZ IPCE AHMEDOVSKI VESELOOO POZZZZZ Poz za mog babo Mustafa koji danas ima rođendan kako moze pjesma od adnan zenunovic ah moj Musto veliki pozdrav za bujrum tv POZZZZZ HVALA ZA IPCE AHMEDOVSKI SAMO NEMA TON POZDRAV Veliki pozdrav za Seniju i Abdiju

Dan Bilzerian završio biografiju: Dođite na promociju knjige i dat ću vam 5.000 dolara

Milioner Dan Bilzerian još ljetos je molio svoje pratitelje na Instagram profilu da mu pomognu osmisliti što bolji naziv za njegovu biografiju. Sada ih je obavijestio da je njegova prva knjiga završena te ih je pozvao na promociju svog djela.

Bilzerian im je obećao kako će podijeliti 1.000 knjiga svojim pratiteljima.

“Izabrat ću dvoje među vama, pozvati vas na promociju knjige i dati vam 5.000 dolara. Podijelit ću i 1.000 svojih knjiga pratiteljima. Sve piše u linku. Javite se, nije šala”, napisao je Bilzerian.

Iako književnost nije biznis s kojim će se Bilzerian dodatno obogatiti, čini se kako mu nedostaje medijska pažnja. Bilzeriana čiji je otac jedan od najbogatijih američkih biznismena s Wall Streeta mnogi nazivaju “tatinim sinom”.

Bilzerian je poznat po tome što obožava žensko društvo, oružje i presjednika Donalda Trumpa. Bogatstvo je stekao profesionalnim igranjem pokera na velikim takmičenjima. Njegova kompanija danas prodaje proizvode od konoplje.

Najnovije Vijesti