BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala FB - Puno pozdrava za Sulju vatrogasca i Hodjiju njegovateljicu

Sharon Stone poručila: Moja sestra je konačno negativna na koronu, pobijedila je bitku

Holivudska zvijezda Sharon Stone na svom Twitteru otkrila je da njena 59- godišnja sestra Kelly konačno negativna na koronavirus nakon što je bila hospitalizirana.

“Moja sestra i njen suprug konačno su prvi put negativni na koronavirus. Vaša ljubav i podrška doveli su do promjena u politici”, napisala je glumica na Twitteru.

Glumica je 15. augusta otkrila da su njena sestra Kelly Stone i suprug Bruce Singer u bolnici zbog koronavirusa, piše People.

Sharon je kasnije podijelila video sestre u kojem je poručila da se bori za dah.Apel na Instagramu 20.8.2020. u 13:03Sharon Stone: Baka i kuma su mi umrle od korone, sestra se bori za život, molim vas nosite maske

“Preklinjem vas da znate da je ovo stvarno. Molim vas, učinite to za ljude koje volite, testirajte se, nosite maske. Nikad, nikad ne želite da se osjećate ovako”, poručila je Kelly dok je u bolnici vodila bitku protiv korone.

U ranijem videu glumica je otkrila da njena sestra vodi i borbu s lupusom.

Također je izrazila frustraciju zbog nedostatka dostupnih testova u Montani, gdje žive Kelly i njen suprug.

“Moja sestra nema jak imunitet, a ovih dana jedino je posjetila apoteku. U njenoj zemlji ljude ne testiraju ako nemaju simptome zaraze, a na rezultate testiranja čeka se pet dana. Možete li se suočiti sa ovom bolničkom sobom? Nosite maske! Zbog sebe i ostalih ljudi”, napisala je Stone ispod serije fotografija bolničke sobe u kojoj je bila njena sestra.

Najnovije Vijesti