BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
POZZZZ IPCE AHMEDOVSKI HVALAAA Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala

Film “Mulan” od 4. septembra premijerno na Disney Plus po cijeni od 30 dolara

Premijera filma "Mulan", koja je do sada tri puta odgođena usljed pandemije koronavirusa, konačno je zakazana za 4. septembar. Dugoočekivani film bit će objavljen na servisu Disney Plus, a njegova projekcija koštat će 29,99 dolara.

Međutim, mnogi korisnici Disneyja Plus, koji već plaćaju pretplatu od 6,99 dolara, iznenadili su se da će morati plaćati dodatnih 30 dolara za prikazivanje filma. Ipak, pandemija je učinila svoje.

Rukovodioci Disneyja kazali su da su morali spremiti novi plan za premijeru “Mulan” s obzirom na to da se toliko dugo čeka na filmsku adaptaciju poznate animirane priče o kineskoj ratnici, prenosi Verge.

Ipak, u zemljama gdje Disney Plus nije dostupan, a gdje su kina počela raditi, “Mulan” će također 4. septembra biti premijerno prikazan.

Podsjetimo da je još prošlog mjeseca Disney odgodio “Mulan” na neodređeno vrijeme, i to po treći put. Prvobitno je film trebao biti predstavljen 27. marta ove godine.

Dva druga Disneyjeva predstojeća filma “New Mutants” i “Black Widow” zadržali su dosadašnje datume premijere, 28. august i 6. novembar. Ipak, nije sigurno da će se zadržati ovi datumi zbog trenutne krize.

Najnovije Vijesti