BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
POZZZZ IPCE AHMEDOVSKI HVALAAA Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala

Snimak koji je zgrozio javnost: DJ Fali Sotomayor pio alkohol pa iz usta prskao publiku

Snimak koji je posljednjih dana zgrozio javnost stiže iz Španije. Naime, na videu koji je objavio na Twitteru DJ Fali Sotomayor pio je alkohol iz flaše, nakon čega je iz usta prskao publiku.

To se desilo u jeku pandemije koronavirusa kada se svakodnevno apeluje na održavanje lične higijene i održavanje distance, kao i nošenje zaštitnih maski.

Šokantan video pokazuje ovog DJ-ja u klubu u španskoj regiji Kosta del Sol kako ispija alkohol, a onda pljuje po masi oko njega.

Scena dolazi samo nekoliko dana nakon što su ministri odlučili ponovo uspostaviti karantinska ograničenja putovanja u Španiju. Nakon što je snimak objavljen na internetu, DJ se izvinio zbog svojih postupaka i priznao da ga je sramota i da mu je žao zbog onog što se desilo.

“Prihvatamo potpunu odgovornost za ovaj incident i sramimo se i žao nam je zbog onog što se desilo. Kokun klub nije ni na koji način odgovoran za naše postupke i u potpunosti poštuje socijalno distanciranje. Video je snimljen u periodu kada nisu bile uvedene mjere”, rekli su iz PR tima ovog DJ-ja.

Najnovije Vijesti