BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pomolimo se allahu da nadju ovo malo dijete iz Bora ajde samireeeee grije se piva ozdravio babo samo nek je vjeselooooooo sve najbolje dajdzi Samiru i njegovoj fameliji od Jova Salihodzica svaka cast za pjesme dobro nam dosli dragi gosti! bujrum uz ove lijepe pjesme U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspjeh. Sretan rođendan jarane.. pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :))))

Snimak koji je zgrozio javnost: DJ Fali Sotomayor pio alkohol pa iz usta prskao publiku

Snimak koji je posljednjih dana zgrozio javnost stiže iz Španije. Naime, na videu koji je objavio na Twitteru DJ Fali Sotomayor pio je alkohol iz flaše, nakon čega je iz usta prskao publiku.

To se desilo u jeku pandemije koronavirusa kada se svakodnevno apeluje na održavanje lične higijene i održavanje distance, kao i nošenje zaštitnih maski.

Šokantan video pokazuje ovog DJ-ja u klubu u španskoj regiji Kosta del Sol kako ispija alkohol, a onda pljuje po masi oko njega.

Scena dolazi samo nekoliko dana nakon što su ministri odlučili ponovo uspostaviti karantinska ograničenja putovanja u Španiju. Nakon što je snimak objavljen na internetu, DJ se izvinio zbog svojih postupaka i priznao da ga je sramota i da mu je žao zbog onog što se desilo.

“Prihvatamo potpunu odgovornost za ovaj incident i sramimo se i žao nam je zbog onog što se desilo. Kokun klub nije ni na koji način odgovoran za naše postupke i u potpunosti poštuje socijalno distanciranje. Video je snimljen u periodu kada nisu bile uvedene mjere”, rekli su iz PR tima ovog DJ-ja.

Najnovije Vijesti