BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pomolimo se allahu da nadju ovo malo dijete iz Bora ajde samireeeee grije se piva ozdravio babo samo nek je vjeselooooooo sve najbolje dajdzi Samiru i njegovoj fameliji od Jova Salihodzica svaka cast za pjesme dobro nam dosli dragi gosti! bujrum uz ove lijepe pjesme U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspjeh. Sretan rođendan jarane.. pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :))))

Sean Penn oženio 32 godine mlađu kolegicu Leilu George

Dvostruki Oskarovac Sean Penn uskoro će proslaviti 60. rođendan, a ovog vikenda oženio se treći put. Pennova izabranica je 32 godine mlađa glumica Leile George, inače kćerka njegovog kolege Vincenta D’Onofria.

Mada su, kako pišu strani mediji, vjenčanje željeli držati u tajnosti, odali su ih zajednički prijatelji koji su im čestitali na Instagramu.

“Čestitke na vjenčanju, golupčići. Pozdravljamo vaš predivan brak”, napisao je Josh Brolin, glumac koji je s Pennom igrao u filmu “Milk”.

Leila George i Sean Penn zajedno su od 2016. godine, piše The Sun.

Sean Penn bio je u braku već dva puta, s Madonnom i glumicom Robin Wright. S njom ima i dvoje djece, kćerku Dylan koja je godinu dana starija od Leile i sina Hoppera koji je dvije godine mlađi od nje.

Penn je poznat kao jedan od najvećih hollywoodskih zavodnika. Nakon braka s Robin Wright, ljubio je mnoge poznate ljepotice kao što su pjevačica Jewel, supermodel Petra Nemcova, manekenka Jessica White, a povezivali su ga i s Natalie Portman i Scarlett Johanson. Navodno je bio zaručen i s Charlize Theron, s kojom je prekinuo prije pet godina.

Najnovije Vijesti