BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala FB - Puno pozdrava za Sulju vatrogasca i Hodjiju njegovateljicu

Srčani udar objavio novi album: “Sve ili ništa” sniman na dva kontinenta

Nakon dvije godine, brojnih singlova koji su osvojili publiku širom regiona i inostranstva, grupa Srčani udar objavila je novi album pod nazivom "Sve ili ništa" na kojem se nalazi 18 pjesama.

Većinski autor na albumu je lider Dejan Đurković Englez, zaslužan za tekstove, muziku i aranžmane, koje je radio u saradnji s vokalom Slobodanom Vitasom i Zlatanom Ćehićem Ćehom. Svoj doprinos u nastajanju teksta za numeru “Na pola koplja”, duet sa Alenom Islamovićem dao je upravo i poznati pjevač napisavši strofe.

Sedmi studijski materijal nastajao je na dva kontinenta, sniman je u više gradova i u šest tonskih studija, što dovoljno govori o svestranosti i utjecaju zvuka Srčanog udara. Svoj dio muzičke duše u njega su utkali i velikani regionalne rock scene Alen Islamović, Ante Toni Janković, Miki Petkovski (SMAK), Zlatan Ćehić Ćeha, grupa Osvajači, Žanil Tataj Žak, Lana Škrgatić…

“Žanil Tataj je snimao vokale u Zagrebu, Toni Janković u Karlovcu, Osvajači u Kragujevcu, a post produkciju pjesme ‘Još malo vatre i dima’ radio je Tihomir SuperSonic Studio u Torontu. Pored svjetske digitalne distribucije na preko 200 vodećih muzičkih platformi, uključujuci Amazon, Apple Music, Spotify…, prvi tiraž CD digipacka je štampan u 10 hiljada primjeraka i distribuiran u preko 800 prodavnica širom dijaspore”, kazao je Dejan Đurković Englez napominjući da isporuku CD-a vrše za cijeli svijet, a on se može naručiti na zvaničnoj stranici benda ***srcaniudar.com.

Album inspirisan različitim pričama, životnim i ljubavnim, zasigurno će inspirisati i oduševiti mnoge, potvrđujući da rock iskra na našim prostorima nije ugašena već živi i plamsa kroz fenomenalne stihove i rime Srčanog udara.

Najnovije Vijesti