BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Pozdrav za režiju, mogli biste malo zabavne muzike od ranije. Bosna je prva sto se tice zabavne muzike. Osamdesetih i devedesetih godina. Hvala FB - Sellam za Bujrum TV. Ako može pjesma Mahira B. Nova mrvica ili Aldijana hvala. Sellam za svu moju familiju u Bosni od Ramka Sellam za sve na Bujrum TV. Ako može pjesma od Riza Hamidivića pjesma Berina ili nešto od Safeta po vašem izboru Velika hvala za te u vašoj režiji da ste nam svi živi i zdravi. Moze li neka starija pjesma od Mileta za raju ? FB - Samo veselo moji prijatelji jer svako veće posle vožnje vi ste na prvom mjestu uz malo rahatluka i odmor uz vas TV. Zna mi se šta je raditi kada se vratim svaki put, vaša TV i dobro društvo. FB - Selam ogromni za vas. Želim da pozdravi svoje u Bosni i da mi ostanu zdravi, selam sestri koja sjedi kraj mene i selam svima vama na televiziji. FB - Ako moze pjesma Odavno si otisao sine za moje sinove Ada, Mitka i Enka. Unapred vam se zahvaljujem i veliki pozdrav svima. FB - Pozdrav svima u studiu. Moze li jedna pjesma za moju dusu jer mi je rodendan danas pa bi bilo odlično da ispunite i ovu želju , Kuda žuris moj zivote. Unapred vam svima hvala i lijepi pozdrav od veselog društva. FB - Pozdrav iz Svicarske. Moze li jedna muzicka zelja, ako moze Poletece Beli Golub. Puno pozdrava od Saja i porodice. Dobar vam dragi prijatelji na TV Bujrum. Evo i ja pronasao nesto vremena da se javim. Puno vas sve u reziji pozdravljam i ako moze jedna pjesma, nesto od Halida Bešlića...Sarajevo npr.

Srčani udar objavio novi album: “Sve ili ništa” sniman na dva kontinenta

Nakon dvije godine, brojnih singlova koji su osvojili publiku širom regiona i inostranstva, grupa Srčani udar objavila je novi album pod nazivom "Sve ili ništa" na kojem se nalazi 18 pjesama.

Većinski autor na albumu je lider Dejan Đurković Englez, zaslužan za tekstove, muziku i aranžmane, koje je radio u saradnji s vokalom Slobodanom Vitasom i Zlatanom Ćehićem Ćehom. Svoj doprinos u nastajanju teksta za numeru “Na pola koplja”, duet sa Alenom Islamovićem dao je upravo i poznati pjevač napisavši strofe.

Sedmi studijski materijal nastajao je na dva kontinenta, sniman je u više gradova i u šest tonskih studija, što dovoljno govori o svestranosti i utjecaju zvuka Srčanog udara. Svoj dio muzičke duše u njega su utkali i velikani regionalne rock scene Alen Islamović, Ante Toni Janković, Miki Petkovski (SMAK), Zlatan Ćehić Ćeha, grupa Osvajači, Žanil Tataj Žak, Lana Škrgatić…

“Žanil Tataj je snimao vokale u Zagrebu, Toni Janković u Karlovcu, Osvajači u Kragujevcu, a post produkciju pjesme ‘Još malo vatre i dima’ radio je Tihomir SuperSonic Studio u Torontu. Pored svjetske digitalne distribucije na preko 200 vodećih muzičkih platformi, uključujuci Amazon, Apple Music, Spotify…, prvi tiraž CD digipacka je štampan u 10 hiljada primjeraka i distribuiran u preko 800 prodavnica širom dijaspore”, kazao je Dejan Đurković Englez napominjući da isporuku CD-a vrše za cijeli svijet, a on se može naručiti na zvaničnoj stranici benda ***srcaniudar.com.

Album inspirisan različitim pričama, životnim i ljubavnim, zasigurno će inspirisati i oduševiti mnoge, potvrđujući da rock iskra na našim prostorima nije ugašena već živi i plamsa kroz fenomenalne stihove i rime Srčanog udara.

Najnovije Vijesti