BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
SRETAN RODJENDAN SEJLI ZELI EKIPA LEAFY, MARKNER, ANDREA,NOVIE,BRANDON,CHELSEA, ALEX ...WE LOVE YOU SO MUCH..CHEERS.. Selam Bujrum ako moze za nas nostalgically zeljan sam Bosne od Saban Saulic hvala I sve najbolje POZDRAV I SRETNO POLOZEN VOZACKI CERKI SEJLI AKO MOZE IPCE AHMEDOVSKI HVALA I SVE NAJBOLJE Pozdrav za raju Dobrinja. Sejdu Sikalo I Enisu. Zoka Canada 🇨🇦 Za Jarana Dzemila Salihagica kuma Pozdrav Zoka Canada 🇨🇦 Za taxi Rahul zeljeznicka stamina Sarajevo Pozdrav Zoka Canada 🇨🇦 BAJRAM SERIF MUBAREK OLSUN SVIMA KOJI SLAVE RAMAZAN SERIF MUBAREK SVIMA KOJI POSTE pozdrav bujrum tv ako moze od kemal malovcic cardak hvala Sellam ekipi Bujrum tv, srecan 28.rodjendan Ninu i sve najbolje u zivotu zeli dtustvo Stojan, Enes i Mico. Ako moze za nas Marinko Rokvic Zanela me svetla velikoga grada.

Srčani udar objavio novi album: “Sve ili ništa” sniman na dva kontinenta

Nakon dvije godine, brojnih singlova koji su osvojili publiku širom regiona i inostranstva, grupa Srčani udar objavila je novi album pod nazivom "Sve ili ništa" na kojem se nalazi 18 pjesama.

Većinski autor na albumu je lider Dejan Đurković Englez, zaslužan za tekstove, muziku i aranžmane, koje je radio u saradnji s vokalom Slobodanom Vitasom i Zlatanom Ćehićem Ćehom. Svoj doprinos u nastajanju teksta za numeru “Na pola koplja”, duet sa Alenom Islamovićem dao je upravo i poznati pjevač napisavši strofe.

Sedmi studijski materijal nastajao je na dva kontinenta, sniman je u više gradova i u šest tonskih studija, što dovoljno govori o svestranosti i utjecaju zvuka Srčanog udara. Svoj dio muzičke duše u njega su utkali i velikani regionalne rock scene Alen Islamović, Ante Toni Janković, Miki Petkovski (SMAK), Zlatan Ćehić Ćeha, grupa Osvajači, Žanil Tataj Žak, Lana Škrgatić…

“Žanil Tataj je snimao vokale u Zagrebu, Toni Janković u Karlovcu, Osvajači u Kragujevcu, a post produkciju pjesme ‘Još malo vatre i dima’ radio je Tihomir SuperSonic Studio u Torontu. Pored svjetske digitalne distribucije na preko 200 vodećih muzičkih platformi, uključujuci Amazon, Apple Music, Spotify…, prvi tiraž CD digipacka je štampan u 10 hiljada primjeraka i distribuiran u preko 800 prodavnica širom dijaspore”, kazao je Dejan Đurković Englez napominjući da isporuku CD-a vrše za cijeli svijet, a on se može naručiti na zvaničnoj stranici benda ***srcaniudar.com.

Album inspirisan različitim pričama, životnim i ljubavnim, zasigurno će inspirisati i oduševiti mnoge, potvrđujući da rock iskra na našim prostorima nije ugašena već živi i plamsa kroz fenomenalne stihove i rime Srčanog udara.

Najnovije Vijesti