BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pomolimo se allahu da nadju ovo malo dijete iz Bora ajde samireeeee grije se piva ozdravio babo samo nek je vjeselooooooo sve najbolje dajdzi Samiru i njegovoj fameliji od Jova Salihodzica svaka cast za pjesme dobro nam dosli dragi gosti! bujrum uz ove lijepe pjesme U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspjeh. Sretan rođendan jarane.. pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :))))

Kamere snimile mladu iz Bejruta koja pozira u vjenčanici u momentu eksplozije

Mlada iz Bejruta je pozirala tokom svog vjenčanja kako bi napravila snimke i fotografije svog sretnog dana, no u tom trenutku je odjeknula eksplozija iz gradske luke, a sve je zabilježeno kamerom.

Dvadesetdevetogodišnjakinja Israa Seblani je bila ispred Le Gray Hotela sa svojim suprugom u momentu eksplozije koja je odnijela 135 života. Nju je u vjenčanici snimao Mahmoud Nakib, ispočetka sve izgleda svečano, ali jaka eksplozija je promijenila sve.

U sljedećem momentu kamera je zabilježila nju i druge koji su tada bili ispred hotela kako bježe i pokušavaju da nađu sigurno mjesto. Na snimku se vidi da su od jačine eksplozije popucala stakla, a brojni prozori i vrata su se srušili.

Mladenci su u Bejrut došli iz Sjedinjenih Američkih Država kako bi u rodnom mjestu napravili vjenčanje i proslavili sretne trenutke, a s obzirom na to da je mladenka ljekarka svoj dolazak je prenamijenila u pomaganje povrijeđenima.

Do ove eksplozije je došlo zbog loše osiguranosti tereta amonij-nitrata koji je bio skladišten u bejrutskoj luci. Mnogo se spekuliše o tome ko je kriv za eksploziju koja je osim žrtava mnoge ostavila bez doma. Vlasti provode istragu, a tokom jučerašnjeg dana je bilo niz hapšenja povezanih s ovim događajem, u kućnom pritvoru su i neki zvaničnici i vojnici.

Najnovije Vijesti