BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
SRETAN DAN DRZAVNOSTI NASOJ BiH UZ IPCE AHMEDOVSKI HVALA I SVE NAJBOLJE sretno na testu iz latinskog jezika naredne sedmice! fortuna audaces iuvat!!! Bistrik, where magic happens sweet home bistrik Pozdrav za Emiru, Eminu, Emu, Belmu, Zehru, Gaziju, Tarika, Alija i………Miu. POZDRAV I SVE NAJBOLJE UZ IPCE AHMEDOVSKI ILI FAZLA RODJEN PORED DRINE HVALA CESTITKE NASOJ LANI NA OSVOJENOJ MEDALJI UZ IPCE AHMEDOVSKI VESELOOO POZZZZZ Poz za mog babo Mustafa koji danas ima rođendan kako moze pjesma od adnan zenunovic ah moj Musto veliki pozdrav za bujrum tv POZZZZZ HVALA ZA IPCE AHMEDOVSKI SAMO NEMA TON POZDRAV Veliki pozdrav za Seniju i Abdiju

Bend Paranoid objavio spot za novi singl “Početak i kraj”

Da u vrijeme pandemije koronavirusa nije sve stalo u Rudom potrudili su se članovi rock benda Paranoid koji su objavili novi singl i spot.

Bend osnovan 2000. godine i nastupa širom BiH, Srbije i Crne Gore, a veoma su česti gosti i u Sarajevu.

Gitarista i vokal Miki Tomić kaže da veoma često nastupaju na motorijadama, ali ipak privatno vole blues. Goran Gardović na bas gitari i Branimir Tomić na bubnjevima čine ritam sekciju, a zajedno su snimili novi singl pod nazivom “Početak i kraj”, kao i prateći spot.

“U vrijeme pandemije se i ne događa mnogo toga pa je Miki jedan tokom šetnje dobio inspiraciju za pjesmu. Grubi tekst smo malo ‘ispeglali’ i mislim da nam je ova pjesma pravi pogodak. Do sada smo snimili više 20 autorskih pjesama i dva spota, otprilike za svaku godinu postojanja po jednu”, izjavio je Tomić.

Pjesma “Početak i kraj” je snimljena u Kragujevcu uz pomoć tamošnjih rokera, a zanimljivu video podršku za novi spot dobili su od mnogih bendova iz bivše Jugoslavije.

Momci iz benda Paranoid, koji je prošle godine nastupao i na Ilidža Rock Festu zajedno sa Zabranjenim pu'enjem, kažu da će ostati vjerni rock and rollu, a uskoro će sarajevska raja imati priliku da čuje njihovu novu pjesmu.

Najnovije Vijesti