BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Sretan Rodjendan mome momku od Elvise uz Ipce Ahmedovski POZZZZ IPCE AHMEDOVSKI HVALAAA Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike

Ljubav na 3.650 metara nadmorske visine: Zbog korone par se vjenčao na vrhu planine

Psihijatrica Monifa S. Seawell iz Sjedinjenih Američkih Država zbog koronavirusa odlučila je svoje vjenčanje upriličiti na vrhu planine bez gostiju i svjedoka. Na ovo životno putovanje poveli su samo fotografa koji je ovjekovječio njihov najsretniji dan u životu.

Fotografije je podijelila na svom Twitter profilu i one su ubrzo postale hit na društvenim mrežama.

“Nemojte nam zamjeriti što smo se vjenčali u vrijeme koronavirusa. Na vjenčanju smo bili samo mi i to na 3.650 metara nadmorske visine. Krenuli smo planinariti u četiri ujutro na minus jedan stepen, a na vrhu smo rekli da”, napisala ne pored fotografija.

Kako joj ne bi bilo hladno Seawel je ispod vjenčanice nosila debele termo helanke, a umjesto elegantnih cipela nosila je gojzerice i debele čarape, a preko vjenčanice nosila je bundu od vještačkog krzna.

“Mislim da mi nije bilo hladno zato što sam bila pod adrenalinom i što sam bila jako sretna što sam se udala za svog najboljeg prijatelja na naljepšoj lokaciji koju sam ikada vidjela”, napisala je.

Dodala je da su se vjenčali u Coloradu, gdje vam za vjenčanje nisu potrebni ni matičar ni svjedoci.

Najnovije Vijesti