BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz Zna li iko da li je Hana dobila macu, ako nije ima li dobrovoljaca da joj kupimo Pozdrav za mog babu Enesa uz pjesmu Ozenjen sam, a k’o momak zivim ej bona esil srecnu nasla? mozel nesto od meha puzica molim vas super su vam pjesme! selam za meha i melisu bujrum kod nas pozdrav za sviju raju

Sacha Baron Cohen u odijelu Borata viđen na plaži u Los Angelesu, fanovi priželjkuju nastavak

Jedna od najpoznatijih parodija na svijetu mogla bi dobiti nastavak. Riječ je o filmu "Borat: Cultural Learnings of America for Make Benefit Glorious Nation of Kazakhstan", a strani mediji špekuliraju kako je počelo snimanje.

Sacha Baron Cohen primijećen je da snima misteriozni projekt u svom poznatom Boratovom kostimu, što je izazvalo nagađanja o nastavku snimanja kultnog filma, piše New Musical Express.

Na društvenim mrežama “procurio” je video na kojem Sacha Baron Cohen nosi prepoznatljivo sivo odijelo i brkove u Los Angelesu, a oko njega su se nalazili kombiji s filmskom ekipom.

Ovaj film je prvi put prikazan 2006., a godinama kruže priče kako bi legendarna parodija mogla dobiti nastavak.

“Snima se nastavak Borata. Ova vijest mi je uljepšala dan. Slobodno mogu reći jedan od najvećih filmova u posljednjih dvadesetak godina”, samo su neki od komentara na Twitteru.

Najnovije Vijesti