BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
ramo dardeni pozdravlja roditelje u visoko sellam za sabahudina i njegovu bibu! bujrum mozel nesta od jasara a ugodan weekend svim gledateljima bujrum tva Dobro jutro radni narode. Kahfa uz Bujrum TV prije posla, super je Dobar dan ljudi, trazim pet ovaca i cetri piliča u okolini Cazina nasem drugu zoranu pravdicu sretan prelazak na islam Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz

Preminuo glumac Christopher Plummer, najstariji dobitnik Oscara

Christopher Plummer, kanadski glumac čija je filmska karijera trajala sedam decenija, umro je u 91. godini.

On je glumio u filmovima kao što su “Zvuk muzike”, “Čovjek koji bi bio kralj” i “Sav novac na svijetu”.

Osvojio je Oscara za najboljeg sporednog glumca 2011. godine. On je najstariji dobitnik Oscara, jer je u tom trenutku imao 82 godine.

Njegova porodica je potvrdila vijest o smrti rekavši da je mirno umro kod kuće u Connecticutu sa svojom suprugom Elaine Taylor.

Lou Pitt, njegov dugogodišnji prijatelj i menadžer, rekao je da je Chris bio izvanredan čovjek koji je duboko volio i poštovao svoju profesiju.

“Kroz svoju umjetnost i humanost dotaknuo je sva naša srca i njegov će legendarni život trajati kroz generacije koje dolaze. Zauvijek će biti s nama”, rekao je Pitt.

Prvo pojavljivanje Plummera bilo je u filmu Stage Struck 1958. godine.

Najnovije Vijesti