BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
ramo dardeni pozdravlja roditelje u visoko sellam za sabahudina i njegovu bibu! bujrum mozel nesta od jasara a ugodan weekend svim gledateljima bujrum tva Dobro jutro radni narode. Kahfa uz Bujrum TV prije posla, super je Dobar dan ljudi, trazim pet ovaca i cetri piliča u okolini Cazina nasem drugu zoranu pravdicu sretan prelazak na islam Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz

Predstava “Moj prijatelj Bambi” ponovo u Lutkarskom kazalištu Mostar

Predstava za djecu "Moj prijatelj Bambi" ove sedmice će biti odigrana u dva termina u Lutkarskom kazalištu Mostar – 5. februara u 18 sati i 6. februara u 11 sati.

Predstava je prigodna za uzrast iznad 5 godina i traje 45 minuta.

“Moj prijatelj Bumbi je topla priča o odrastanju, zaigranosti, mašti i bezuvjetnoj ljubavi koja pršti iz svakog djeteta. Sjećanje na djetinjstvo je šaroliko, no jedno je sigurno – svi smo bili djeca. Ova priča je upravo o tom djetetu koje živi u nama i koje ne smijemo odrastanjem potisnuti dalje od sebe. Bumbi je plod mašte jednog djeteta, koje u svojoj zaigranosti ne nailazi na razumijevanje odraslih. Ova je predstava prepuna raznih šala, munjevitih gegova i zabavnih songova koji će zasigurno nasmijati djecu ali i roditelje”, navodi se u opisu predstave.

Uloge u predstavi igraju: Marta Haubrich, Tibor Oreč, Jadranka Popović Miljko, Anela Planinić Škutor i Ivan Nevjestić. Režiju potpisuje Siniša Novković.

“Molimo sve posjetitelje da poštuju epidemiološke preporuke prilikom posjete pozorištu. Vaše rezervisane ulaznice molimo preuzmite najkasnije 15 minuta prije početka predstave, jer u suprotnom rezervacija se poništava”, poručili su iz mostarskog pozorišta.

Cijena ulaznice je 3 KM. Kako bi osigurali svoje mjesto rezervaciju napravite putem službene Facebook stranice pozorišta ili na broj telefona 036 314 893 od srijede do petka u vremenu 9-14 sati.

Najnovije Vijesti