BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
ramo dardeni pozdravlja roditelje u visoko sellam za sabahudina i njegovu bibu! bujrum mozel nesta od jasara a ugodan weekend svim gledateljima bujrum tva Dobro jutro radni narode. Kahfa uz Bujrum TV prije posla, super je Dobar dan ljudi, trazim pet ovaca i cetri piliča u okolini Cazina nasem drugu zoranu pravdicu sretan prelazak na islam Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz

Plesni klub iz Bihaća prihvatio popularni izazov: Pogledajte kako plešu uz “Jerusalemu”

Uz pjesmu "Jerusalem" se posljednjih godinu dana pleše u svim dijelovima svijeta. Plesni studio Virus iz Bihaća snimio je trominutni video koji prikazuje njihovu izvedbu popularne koreografije.

Iako je izazov kreiran u februaru 2020. godine i dalje je vrlo popularan na društvenim mrežama.

Rekreirali su ga mnogobrojni korisnici TikToka, Twittera i Instagrama, a na YouTubeu je dostupan veliki broj tutoriala koji prikazuju kako izvesti interesantnu koreografiju.

U videu koji je snimljen u Bihaću uz južnoafrički hit plešu volonteri Crvenog krsta, vatrogasci, medicinari, policajci…

Pjesma “Jerusalem” objavljena je krajem 2019. godine te je od tada prikupila više od 330 miliona pregleda na YouTubeu. Viralni izazov pokrenula je grupa plesača Fenomenos do Semba.

Najnovije Vijesti