BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Dobro jutro radni narode. Kahfa uz Bujrum TV prije posla, super je Dobar dan ljudi, trazim pet ovaca i cetri piliča u okolini Cazina nasem drugu zoranu pravdicu sretan prelazak na islam Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz Zna li iko da li je Hana dobila macu, ako nije ima li dobrovoljaca da joj kupimo Pozdrav za mog babu Enesa uz pjesmu Ozenjen sam, a k’o momak zivim ej bona esil srecnu nasla? mozel nesto od meha puzica molim vas

Pjevačica Romana Panić puštena iz australskog zatvora zbog primjerenog ponašanja

Srbijanski mediji pišu da je pjevačica Romana Panić puštena iz australskog zatvora u Brisbanu gdje je bila od 25. juna zbog pljačkanja bankomata.

Nakon izlaska iz zatvora pjevačica je smještena u centar za azilante gdje čeka deportaciju za Beograd dok je njen dečko Filip Mrkajić sa kojim je uhvaćena u nezakonitim radnjama još uvijek iza rešetaka u Brisbanu.

Romanu je australski sud kaznio sa tri mjeseca zatvora no imala je pravo na prijevremeni otpust nakon odslužene dvije trećine kazne ukoliko se bude primjereno ponašala u zatvoru, prenosi Blic.Dva mjeseca kazne 25.6.2020. u 11:07Pjevačica Romana Panić u zatvoru u Australiji zbog krađe na bankomatima

Podsjetimo, Romana Panić i Filip Mrkajić su tokom marta i aprila ove godine postavili uređaje za snimanje na tri bankomata u Brisbanu. Nakon toga su koristili sofisticirani sistem koji ljude snima dok koriste bankomatske kartice i na taj način kopirali njihove podatke i krali novac.

Osim zatvorske kazne koja im je izrečena, pjevačica i agent za prodaju nekretnina će morati da vrate i sad ukradeni novac u iznosu od 23.500 dolara.

Najnovije Vijesti