BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz Zna li iko da li je Hana dobila macu, ako nije ima li dobrovoljaca da joj kupimo Pozdrav za mog babu Enesa uz pjesmu Ozenjen sam, a k’o momak zivim ej bona esil srecnu nasla? mozel nesto od meha puzica molim vas super su vam pjesme! selam za meha i melisu bujrum kod nas pozdrav za sviju raju

Glumica Lori Loughlin i njen suprug završili u zatvoru zbog davanja mita

Slavna glumica Lori Loughlin i njen suprug, modni dizajner Mossimo Giannulli, idu u zatvor.

Zvijezda “Pune kuće” i njen suprug izgubili su bitku na sudu nakon što su optuženi da su Singerovoj zakladi platili veliku sumu novca kako bi ona predstavila njihove kćerke kao veslačice i uključila ih u tim na Univerzitetu Južne Kalifornije (USC).

“Voljela bih da mogu vratiti vrijeme i učiniti neke stvari drugačije, ali mogu samo preuzeti odgovornost i krenuti naprijed. Imam veliku vjeru u Bogu, vjerujem u iskupljenje i učinit ću sve u svojoj moći da se iskupim”, izjavila je glumica pred sudom, piše BBC.

Osim što moraju u zatvor, Lori i Massimo morat će platiti i veliku novčanu kaznu. Par je u početku tvrdio da nisu krivi i da su davali taj novac u humanitarne svrhe, međutim na kraju su oboje priznali krivicu.

Oni su bili među desecima ostalih roditelja koji su plaćali mito koledžu, među kojima je i zvijezda “Kućanica” Felicity Huffman koja je bila osuđena na dvije sedmice zatvora.

Najnovije Vijesti