BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
ramo dardeni pozdravlja roditelje u visoko sellam za sabahudina i njegovu bibu! bujrum mozel nesta od jasara a ugodan weekend svim gledateljima bujrum tva Dobro jutro radni narode. Kahfa uz Bujrum TV prije posla, super je Dobar dan ljudi, trazim pet ovaca i cetri piliča u okolini Cazina nasem drugu zoranu pravdicu sretan prelazak na islam Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz

Doživite zenički muzički vremeplov kroz virtuelni koncert “Zenica oka mog”

Virtuelni koncert "Zenica oka moga" će 19. marta ove godine biti održan na velikoj sceni Bosanskog narodnog pozoršta (BNP) u Zenici s početkom u 19:30 sati.

Riječ je o lokalnom unikatnom projektu i koncertu posvećenom zeničkoj muzičkoj sceni i zamišljenom kao svojevrsni rock vremeplov.

Producent Tomislav Kašljević, inače Zeničanin sa zagrebačkom adresom osmislio je ovaj koncert koji će biti prožet silnim emocijama i namijenjen gledateljima širom svijeta koji će moći uživati u ovom događaju putem virtuelnog prijenosa. Prvi je virtuelni koncert ovakve vrste u široj regiji.

Pop i rock veterani Zenice, legendarni gitarist i pjevač Nedžad Čamdžić Džadžo, akustičar Hisam Hiso Jusufović, grupe Nemoguće vruće, Gong i Taxi Band te Omladinski hor Zenica i dirigent Milenko Karović svojim setovima evocirati će romantične muzičke šezdesete, dinamične sedamdesete i zlatne osamdesete.

Voditelj je zenički radijski novinar-voditelj, veteran Josip Dujmović, a specijalni gost je Tarik Filipović, najuspješniji i najpopularniji Zeničanin u regionalnom televizijskom i glumačkom svijetu.

Virtuelne ulaznice od 3. februara 2021. se mogu kupiti online na portalu ENTRIO.HR po cijeni od 10 eura do sve do 5. marta, a nakon tog datuma pa do koncerta cijena ulaznice će biti 15.eura.

Najnovije Vijesti