BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Sretan Rodjendan mome momku od Elvise uz Ipce Ahmedovski POZZZZ IPCE AHMEDOVSKI HVALAAA Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike

Mostarski teatar mladih večeras u Laktašima izvodi svoju predstavu “Crni kos”

Mostarski teatar mladih će večeras u 21 sat na 15. Festivalu amaterskog pozorišta u Laktašima predstaviti svoju predstavu "Crni kos", po tekstu Davisa Harrowera, a u režiji Sarah Sarić i Damira Čobe.

Bit će ovo deseta repriza “Crnog kosa”, a pored Sarić i Čobe u predstavi će se pojaviti i Irma Lipovac.

“Prošlost je teško zaboraviti, jer te ona kad tad i sustigne. Priča počinje naivnošću jedne djevojčice. Osobe koje bi tu istu lakovjernost i radoznalost iskoristile, nalaze se svugdje oko nas. U školi, u porodici, na internetu, na ulici… Koliko opasni mogu biti, a koliko neprimjetni? ONI ne žive tamo negdje. ONI su tu, oko nas, često i u našim porodicama. Da li je moguće zaboraviti prošlost?”, navodi se u opisu radnje predstave.

Više informacija o repertoaru Mostarskog pozorišta mladih potražite na zvaničnoj Facebook stranici ovog pozorišta.

Najnovije Vijesti