BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
sellam za sabahudina i njegovu bibu! bujrum mozel nesta od jasara a ugodan weekend svim gledateljima bujrum tva Dobro jutro radni narode. Kahfa uz Bujrum TV prije posla, super je Dobar dan ljudi, trazim pet ovaca i cetri piliča u okolini Cazina nasem drugu zoranu pravdicu sretan prelazak na islam Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz Zna li iko da li je Hana dobila macu, ako nije ima li dobrovoljaca da joj kupimo

Marge Simpson “odgovorila” Trumpovoj savjetnici koja tvrdi da Kamala Harris zvuči kao ona

Jenna Ellis, savjetnica američkog predsjednika Donalda Trumpa je poručila da kandidatkinja Demokrata za potpredsjednicu Sjedinjenih Američkih Država Kamala Harris zvuči kao Marge Simpson, lik iz animirane serije "Simpsonovi". Na ovu konstataciju brzo joj je odgovorila Marge Simpson.

Ellis je na svom Twitter profilu napisala da “Kamala zvuči kao Marge Simpson”, prenosi Sky News. A zatim je na zvaničnom Twitter profilu “Simpsonovih” objavljen videozapis u kojem je Marge Simpson odgovorila zvaničnici Bijele Kuće. Glas za ovaj lik posudila je američka glumica Julie Kavner.

“Obično se ne miješam u politiku, ali predsjednička savjetnica Jenna Ellis je rekla da Kamala Harris zvuči poput mene”, istakla je dodajući da joj je kćerka Lisa kazala da joj to ne zvuči kao kompliment.

“Kao domaćica iz predgrada počinjem se osjećati prezrenom. Jenna, učim svoju djecu da nikoga ne prozivaju. Želim reći da sam bijesna”, ukazala je Marge Simpson.

Trumpova savjetnica je replicirala rekavši da će Marge vjerovatno glasati za Demokrate.

Podsjećamo, demokratski kandidat za predsjednika SAD-a Joe Biden je prije nekoliko dana odlučio da potpredsjednica bude senatorica Kamala Harris. Bila bi prva afroamerikanca koja bi obnašala tu funkciju. Prije i poslije nominacije za potpredsjednicu, bila je predmetom oštre kritike Donalda Trumpa. Između ostalog, za nju je kazao da je “opaka” i da je “radikalna ljevičarka”.

Najnovije Vijesti