BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Dobro jutro radni narode. Kahfa uz Bujrum TV prije posla, super je Dobar dan ljudi, trazim pet ovaca i cetri piliča u okolini Cazina nasem drugu zoranu pravdicu sretan prelazak na islam Baba slavka bujrum velik pozdrav Bujrum , pozdrav za Jana Kostu sve dobro zelim, uzivaj uz Halida Beslica Pozdrav za moga drugara Jana Kostadinovića! Želim ti sve dobro pozz Zna li iko da li je Hana dobila macu, ako nije ima li dobrovoljaca da joj kupimo Pozdrav za mog babu Enesa uz pjesmu Ozenjen sam, a k’o momak zivim ej bona esil srecnu nasla? mozel nesto od meha puzica molim vas

Ljeto u Neumu: Posjetitelje grada na primorju i ove sedmice očekuje sjajan program

U sklopu kompleksa Hotela Sunce u Neumu se od 17. jula do 1. oktobra održava manifestacija Ljeto u Neumu, koja ima za cilj obogaćivanje turističke ponude Neuma, koji je ove godine poželjna destinacija ne samo za bh. građane, nego i za brojne goste iz Srbije.

U Somersby Sun Baru na terasi Hotela Sunce svake večeri je organizovan muzički program bh. izvođača, na čijem repertoaru se nalaze pop, rock, jazz i blues standardi.

Od nedjelje do četvrtka od 21 sat publiku sve do 1. septembra zabavlja duo Emina i Beća, a petkom i subotom su na programu nastupi zanimljivih gostiju.

Prošlog petka i subote u Somersby Sun Baru nastupio je Nešad Selman, dok u petak 14. i subotu 15. augusta sa početkom u 21 sat nastupa odlična klupska četvorka – “The Blue Hotel” iz Sarajeva. Također, na plaži uz Hotel Sunce svakog dana od 15 do 18 sati dešava se nastup DJ-a, sa setom aktuelnih klupskih hitova.

Manifestacija Ljeto u Neumu nastala je kao jedan od rezultata inicijative “Odmori u BiH“, koja ima za cilj promovirati bh. destinacije, ali i upotpunjavati njihovu ponudu u narednom periodu.

Osnovna ideja inicijative “Odmori u BiH“ jeste da je godini pandemije, kada bh. turizam proživljava teške trenutke, važno da građani BiH, bh. dijaspora i turisti iz regije odmor ili barem dio odmora provedu u BiH i na taj način ublaže nedostatak međunarodnih gostiju i podrže turizam Bosne i Hercegovine.

U sklopu Inicijative uspostavljen je marketing kanal bh. turizma, na adresi ***odmoriubih***, koji služi za promociju turističke ponude Bosne i Hercegovine i omogućava zainteresiranima da brzo i lako kupe turističke pakete za odmor na destinacijama u Bosni i Hercegovini

Najnovije Vijesti