BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pomolimo se allahu da nadju ovo malo dijete iz Bora ajde samireeeee grije se piva ozdravio babo samo nek je vjeselooooooo sve najbolje dajdzi Samiru i njegovoj fameliji od Jova Salihodzica svaka cast za pjesme dobro nam dosli dragi gosti! bujrum uz ove lijepe pjesme U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspjeh. Sretan rođendan jarane.. pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :))))

Turska glumica Meryem Uzerli potvrdila da je u petom mjesecu trudnoće

Turska glumica Meryem Uzerli, koja je slavu stekla ulogom Hurem u popularnoj seriji "Sulejman veličanstveni" priprema se da drugi put postane majka. Uzerli, koja živi u Berlinu, objavila je da je u petom mjesecu trudnoće.

Glumica ima šestogodišnju kćerku Laru koju je dobila u vezi sa 17 godina starijim pbiznismenom Canom Atesom, međutim, prije rođenja djevojčice par je prekinuo sve kontakte.

Glumica privatni život krije od očiju javnosti, tako da nije htjela otkriti ni ko je otac djeteta koje očekuje, iako je jednom prilikom izjavila da je sretno zaljubljena, piše EN24news.

“Trudna sam pet mjeseci. Ako sve bude u redu, u januaru ću roditi djevojčicu. Lara je već dugo željela brata ili sestru, presretna sam što će joj se ta želja uskoro ostvariti, a i ja sam sretna jer osnivam vlastitu porodicu”, kazala je Uzerli.

Glumica, čija je majka Njemica, zbog zdravstvenih problema iz Turske se preselila u Berlin, gdje je nedavno pokrenula i vlastiti biznis. Naime, otvorila je prodavnicu zdravih slatkiša u centru Berlina.

Najnovije Vijesti