BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pomolimo se allahu da nadju ovo malo dijete iz Bora ajde samireeeee grije se piva ozdravio babo samo nek je vjeselooooooo sve najbolje dajdzi Samiru i njegovoj fameliji od Jova Salihodzica svaka cast za pjesme dobro nam dosli dragi gosti! bujrum uz ove lijepe pjesme U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspjeh. Sretan rođendan jarane.. pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :))))

Taylor Swift predstavila novu verziju njene popularne pjesme “Love Story”

Trinaest godina nakon što je predstavila "Fearless", američka pjevačica Taylor Swift odlučila je snimiti novu verziju svog drugog albuma. Predstavlja ga novom verzijom pjesme "Love Story".

Swift je jučer objavila pjesmu “Love Story” govoreći kako ostatak albuma “stiže ubrzo”.

Osim što će predstaviti nove verzije svih pjesama sa svog drugog albuma “Fearless”, pjevačica će objaviti i šest novih pjesama koje je napisala prije više od deset godina.

“Čudno je čuti vlastiti glas na starim pjesmama. Na onima koje sam snimila za svoj prvi i drugi album zvučim kao dijete, pogotovo u usporedbi sa mojim glasom danas. Nakon prvog slušanja sam se osjećala kao druga muzičarka. Bilo je zabavno iznova snimati stare pjesme”, rekla je Swift.

Najnovije Vijesti