BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pomolimo se allahu da nadju ovo malo dijete iz Bora ajde samireeeee grije se piva ozdravio babo samo nek je vjeselooooooo sve najbolje dajdzi Samiru i njegovoj fameliji od Jova Salihodzica svaka cast za pjesme dobro nam dosli dragi gosti! bujrum uz ove lijepe pjesme U tijelu zdravlje, u duši mir, u mislima radost, a u radu uspjeh. Sretan rođendan jarane.. pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :))))

Porodica Rajka Dujmića odlučila donirati njegove organe

Hrvatski kompozitor Nenad Ninčević jedan je od najbližih prijatelja preminulog muzičara Rajka Dujmića. On je za hrvatske medije otkrio da je porodica Dujmić odlučila donirati njegove organe.

Upravo Ninković je bio uz Rajkovu porodicu nakon što se desila saobračajna nesreća, a pomoći će im i oko sprovoda koji bi, kako piše Večernji, trebao biti naredne sedmice na groblju Mirogoj u Zagrebu.

“Teško mi je bilo svih ovih dana. Rajko je imao dobro srce i meku dušu. Daleko je to od onoga što se pisalo o njemu proteklih godina i insceniralo. Bili smo prijatelji 35 godina i nikad se nismo posvađali. Bio je apsoultni pozitivac, a povremeno je bio autodestruktivan i to mu je bila jedina mana”, kazao je Ninčević za Večernji.

Istakao je da posebno cijeni gestu Rajkove porodice da donira njegove organe.

“Obitelj je napravila jednu humanu gestu i gestu koju bi Rajko podržao isti moment. On uopće ne može umrijeti. Živjet će kroz svoje pjesme, a eto sada i u nekim drugim ljudima. Možemo biti sigurni da će ostati s nama zauvijek. Pa poslušajte samo kako je otpjevao ‘Milenu’. Ne može to otpjevati neko ko nema dušu”, kazao je Ninčević.

Najnovije Vijesti