BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala FB - Puno pozdrava za Sulju vatrogasca i Hodjiju njegovateljicu

Lady Gaga osvojila pet nagrada i dominirala dodjelom MTV Video Music Awards

Lady Gaga dominirala je na dodjeli MTV Video Music Awards (VMA)
osvojivši pet nagrada u neobičnoj večeri s obzirom na to da je riječ o prvom javnom događaju koji se održao uživo uprkos pandemiji.

The Guardian piše da je ova američka pjevačica vodila s devet nominacija te da je, kako se to od nje i očekivalo, ostavila snažan utisak svojim izgledom tokom nastupa noseći raznovrsne maske.

Lady Gaga je osvojila nagradu za umjetnika godine, pjesmu godinu, najbolju kinematografiju i najbolju saradnju za pjesmu “Rain on Me” koju je otpjevala u duetu s kolegicom Arianom Grande.

Osim navedenih, Lady Gaga je odnijela i nagradu Tricon koja se dodjeljuje kao priznanje umjetniku koji je ostvario najbolje rezultate u tri ili više disciplina.

“Iako smo trenutno razdvojeni, a kultura se na neki način ne osjeća živom, ipak vjerujem da dolazi renesansa. Govorite što mislite, ali čuvajte se. Možda zvučim kao pokvarena ploča, ali savjetujem vam da nosite masku – to je znak poštovanja”, kazala je Lady Gaga tokom svog govora na dodjeli nagrada.

MTV VMA je bio prvi javni događaj koji je emitiran kao emisija otkako je pandemija koronavirusa zaustavila proizvodnju TV sadržaja u Americi.

Bilo je riječ o hibridnom programu koji je sadržavao različite vrste formata. Naime, dodjela nagrada se odvijala na različitim vanjskim lokacijama u Los Angelesu s malo ili nimalo publike.

Osim toga bilo je i javljanja u emisiju putem videolinka, a organizatori su se potrudili u scenu i nastupe upotpuniti upečatljivim video efektima, a svi izvođači su odisali entuzijazmom i srećom kako bi se gledaocima, ali i malobrojnoj publici pružio potpun ugođaj s obzirom na brojna ograničenja zbog pandemije.

Ceremoniju je vodila glumica Keke Palmer koja se javila iz još jednog studija koji je organizovan u New Yorku u blizini Empire State Buildinga. Obratila se malobrojnoj publici, a nakon toga je emitovan video u znak sjećanja na glumca Chadwika Bosemana koji je preminuo u petak u 43. godini nakon četverogodišnje borbe s rakom debelog crijeva.

“Boseman je bio pravi heroj ne samo na ekranu, već u svakoj stvari kojiu je napravio u životu”, kazala je Palmer.

Među ostalim izvođačima koji su dobili nagradu bio je pjevač The Weeknd za najbolji spot za pjesmu “Blinding Lights”, zatim Taylor Swift koja je nagrađena za najbolju režiju u filmu “The Man”. Osim njih, nagradu je odnio i Maluma, kolumbijski izvođač i tekstopisac, za pjesmu Que Pena koja je proglašena najbolji latinoameričkim prizvukom.

Za najbolju hip-hop pjesmu nagrada je dodijeljena Megan Thee Stallion za Savage Remix, a za najboljeg noootkrivenog umjetnika proglašena je Doja Cat.

Posljednjih pet minuta ceremonije dodjele MTV VMA nagrada obilježio je govor izvođača The Weeknd.

“Ovo je teška noć za slavlje, ali ću ovim putem pružiti podršku Jacobu Blakeu i zatražiti pravdu za Breonnu Taylor”, poručio je.

Najnovije Vijesti