BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala FB - Puno pozdrava za Sulju vatrogasca i Hodjiju njegovateljicu

Kultna grupa Valentino na Dan zaljubljenih publici poklanja novu pjesmu

Grupa Valentino nakon višegodišnje pauze predstavlja novu pjesmu "Da se rodim ponovo". U pitanju je posebna numera kojom bend slušateljima želi uljepšati Dan zaljubljenih.

Frontmen benda Zijo Rizvanbegović za Klix*** kaže kako je višegodišnju inspiraciju za samo nekoliko sati uspio pretočiti u tekst pjesme.

“Nastala je u jednom dahu. Nakon što sam napisao tekst pozvao sam mog prijatelja i nekadašnjeg člana grupe Valentino Dženana Selmanagića, a on je, iako bolestan od koronavirusa, tekst uspio savršeno uklopiti sa zvucima gitare. Ja sam u Beogradu u studiju Aleka Aleksova završio dodatne instrumente i vokale”, priča Rizvanbegović.

Dodaje kako su spot i pjesma snimljeni za dvije sedmice.

“Pjesma govori o ljubavi koju sanjamo i priželjkujemo. Ko je nije imao u životu, nije ga ni živio punim plućima. Nadam se da će ljudima ova pjesma dodatno uljepšati praznik ljubavi”, zaključio je.

Najnovije Vijesti