BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
pozdrav ljudi! super muzika! mozel nesta od Bilkica? sellam raja konacno sunce sja! :)))) Traže se sve moguće informacije o Muji Masli, sve informacije javiti Izeti Galić! Sretan rođendan dedi i babi Mustafi od unuka Tije i Tibora i kćerke Amele. Ugodan iftar i postiftarska kahva porodicama Bašić i Hodžić ♥️ selam za ginu bisevac i avdiju salihodzic od samire! bujrum kod nas Esselamu alejkum ve rahmetullahi ve berekatuhu ramazan mubarek svim muslimanima! sellam raja

Britney Spears “prekinula šutnju” nakon premijere kontroverznog filma o njenom životu

Britney Spears, američka pjevačica, oglasila se nakon premijere kontroverznog dokumentarnog filma FX "Framing Britney Spears".

Iako se nije direktno pozabavila pitanjima pokrenutim u filmu, uključujući to kako joj otac kontroliše cijeli život i karijeru te kampanju #FreeBritney, pjevačica se oglasila na Twitteru u utorak navečer i podijelila stari video na kojem izvodi svoju hit pjesmu “Toxic”.

“Ne mogu vjerovati da je ovo izvođenje ‘Toxica’ od prije tri godine. Uvijek ću voljeti biti na sceni, ali uzimam vremena da naučim biti normalna osoba. Jednostavno volim uživati u svakodnevnom životu”, napisala je.

Poznatoj pop zvijezdi već 12 godina finansije kontrolira otac, kao i svaki drugi aspekt njenog života.

“Svaka osoba ima svoju priču i svoje mišljenje o pričama drugih. Svi imamo toliko različite sjajne i lijepe živote. Zapamtite, bez obzira na to što mislimo da znamo o životu neke osobe, to je ništa u usporedbi sa stvarnim životom te osobe”, navela je Spears.

U novembru prošle godine Britney je izgubila sudski spor u kojem bi se nadzor njenog oca ukinuo. On i dalje upravlja njenim finansijama zajedno s kompanijom Bessemer Trust, iako sud nije isključio mogućnost novih žalbi na ovu odluku. Spears je odbila nastupati sve dok se nalazi pod nadzorom.

Njen bivši suprug Kevin Federline odobrava potez menadžerice Jodi Montgomery da se pjevačica stavi pod nadzor. Federline i dalje ima 70-postotno starateljstvo nad sinovima koje je dobio sa Spears, a pjevačica ima 30 posto.

Najnovije Vijesti