BUJRUM TV
Vaše poruke na našem kanalu!
Pozdravite, čestitajte ili poželite neku muzičku želju.
Selam za moju mamu Mušu. Živa i zdrava mi bila Pozdrav ovdje Baruč, može jedna pjesma od Semir Cerić Koke - Emina. Uzvraćam pozdrav mojim prijateljima Čorbi i Raški !!!!! ♡ Pozdrav za moje prijatelje Rašku, Baruća i Čorbu. Može jedna pjesmica po vašoj želji ! FB - POZDRAV ZA RAJU U USTIKOLINI ZA NERU ,KAJANA I MUFUU VOLI VAS BRAT LIMUN PKESMA OD JANE JOS VECERS SAM U OVOME GRADU . FB - Pozdravljam Eminu i Almiru iz Berlina sa pjesmom Enesa Begovića Lijepa je.. FB - Veliki pozdrav može od huleta nešto FB - Pozdrav, moze li jedan maksuz pozdrav za Nurfika, Dijanu i Ajku iz Gnojnice uz pjesmu snijeg pade na behar na voce FB - Pozdrav, može li jedna muzička za moju svekrvu Hediju od snahe Eline dobrodošla od nihad Sike FB - Merhaba ako moze 1 pjesma od Aca Lukas volecu te sutra. Srecan ti 60 Rodjendan jasmina Hvala FB - Puno pozdrava za Sulju vatrogasca i Hodjiju njegovateljicu

Američka glumica Tiffany Haddish otkrila da je bila pozitivna na koronu, testirala se čak 12 puta

Američka glumica i komičarka Tiffany Haddish otkrila je da je bila pozitivna na koronavirus te da se testirala čak 12 puta.

Glumica je razgovarala s doktorom Anthonyjem Faucijem, a video razgovara je objavljen na njenoj YouTube stranici ove sedmice. Otvoreno je govorila o svom iskustvu s testiranjem te otkrila da je pozitivna na COVID-19.

“Radila sam na jednom filmu i neko je od glumaca dobio koronavirus. Nisam bila u direktnom kontaktu s njim, ali poslali su nas sve kući, zaustavili smo snimanje filma. Predložili su mi da se testiram. Odmah sam to učinila, a rezultate sam dobila dva dana kasnije. Tada su mi rekli da nemam koronavirus”, kazala je Haddish.

Međutim, Haddish se ponovo testirala kada je još jedan od njenih prijatelja bio pozitivan na koronu, piše People.

“Nisam imala nikakve simptome ili nešto slično, a nakon dva dana rekli su mi da imam koronavirus”, prisjetila se Haddish.

Iako nije imala nikakve simptome, ostala je u karantinu sa svojim psima.

“Vrlo brzo nakon toga ponovo sam se testirala i nisam imala koronu, a onda sam se testirala na antitijela i rekli su mi da imam antitijela. To je bilo prije tri mjeseca, testirana sam već 12 puta”, kazala je Haddish.

Fauci, direktor Nacionalnog instituta za alergije i zarazne bolesti, rekao je da je najbolji način da se spriječi dobijanje koronavirusa nošenje maske i i držanje fizičke distance.

Najnovije Vijesti